Cecil

Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 322

Pagina
per pagina
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 322

Pagina
per pagina

Het merk Cecil bestaat al sinds 1989. Het is een Duits merk met mooie kwaliteiten hoog in het vaandel heeft. Het merk Cecil heeft elke maand een nieuwe collectie.De collectie is trendy en gevarieerd. Ze zitten kort op de markt waardoor ze de laatste trends hebben. Ze zijn altijd bezig om een zo mooi mogelijk en comfortabel mogelijke collectie te maken.

Het assortiment van Cecil

Cecil heeft shirts, tops, blouses, jassen, jurken, rokken, broeken en jeans. Ze hebben een compleet assortiment om een mooie outfit voor je samen te stellen. De tops van Cecil zijn te verkrijgen in de maten XS t/m XXL. De broeken zijn te verkrijgen vanaf maat 26 t/m maat 36. Het merk valt iets groter in verhouding met onze andere merken.

Ze gebruiken veel natuurlijke materialen. Dit draagt comfortabel. Het merk Cecil heeft altijd mooie kleuren in de collectie. De kleuren zijn vaak in combinatie met verschillende prints.De basiskleur van Cecil is blauw en wit. Dit in combinatie met verschillende kleuren krijg je altijd een mooie collectie. Elke maand is er weer een nieuwe collectie met een andere print. De collecties zijn wel altijd goed met elkaar te combineren.

Nieuwe collectie van Cecil

Het merk Cecil heeft elke maand weer een mooie nieuwe collectie. Het is een modern modemerk met een casual en sportieve uitstraling. Cecil heeft een mooie pasvorm. Ze houden rekening met de vrouwelijke vormen. Hierdoor zit het gelijk goed.

Cecil kleding verkooppunten

Cecil verkopen we in de filialen Gouda en Maassluis en de Cecil store in Leiden.

In Gouda en Maassluis hebben we elke maand een nieuwe collectie van Cecil. We krijgen een complete collectie binnen waardoor je altijd met een leuke set van Cecil thuis kan komen. De basics zijn ook aanwezig in deze filialen.

In Leiden hebben we een erg groot gedeelte van de collectie van Cecil. Elke maand komt er een nieuwe collectie van Cecil binnen. De basics hebben we hier ook, deze dragen erg fijn.

Veelgestelde vragen over het merk Cecil

Hoe valt kleding van Cecil?

Cecil is een merk dat goed rekening houdt met de vrouwelijke vormen. De shirts houden rekening met de boezem en de broeken houden rekening met de heupen. Door hier iets meer stof te gebruiken gaat het niet trekken en slankt dit erg mooi af. In vergelijking met onze andere merken valt Cecil iets ruimer. Koop dan ook een maat kleiner in vergelijking met onze andere merken.

Is Cecil bezig met duurzaamheid? 

Cecil is ook hard bezig met het maken van duurzame producten. Stap voor stap blijven ze in ontwikkeling om het merk steeds iets duurzamer te maken. Ze gaan voor lager watergebruik en het gebruik van chemicaliën wordt verminderd. Ze produceren steeds meer in Europa wat minder transport met zich meebrengt.