Street One

Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 373

Pagina
per pagina
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 373

Pagina
per pagina

Het merk Street One bestaat al sinds 1983. Het is een Duits merk met mooie kwaliteiten hoog in het vaandel heeft. Street One heeft elke maand een nieuwe collectie.  De collectie is trendy, gevarieerd en vrouwelijk. Ze zitten kort op de markt waardoor de laatste trends altijd worden meegenomen. De kwaliteit en de pasvorm is altijd erg belangrijk bij Street One.

Het assortiment van Street One

Street One heeft shirts, blouses, tops, broeken, jeans, rokken, jurken en sjaals in het assortiment. Het is een compleet assortiment waardoor je altijd een leuke outfit kan samenstellen. De collecties zijn zo op elkaar afgestemd waardoor je het goed kan combineren. De maten van Street One lopen van maat 34 tot en met maat 44. De jeans maten lopen vanaf maat 26 tot en met maat 34.

Elke maand komt er weer een nieuwe collectie met verschillende prints. De kleuren van de prints komen overeen met elkaar waardoor je goed kan combineren. Hierdoor kan je met verschillende items meerdere sets maken.

Nieuwe collectie van Street One

Street One komt elke maand met een nieuwe collectie. Hier zit alles in. Van shirts, tops, blouses, top tot rokken, jurken en broeken. Ook de basics zijn er elke maand weer in de kleuren van de collectie zodat alles goed gecombineerd kan worden.

Street One kleding verkooppunten

Street One verkopen we in Zoetermeer, Gouda, Maassluis en in de Street One store in Leiden. In Zoetermeer, Gouda en Maassluis hebben we elke maand een nieuwe collectie van Street Onel. We krijgen een complete collectie binnen waardoor je altijd met een leuke set van Street One thuis kan komen. De basics zijn ook aanwezig in deze filialen. In Leiden hebben we een erg groot gedeelte van de collectie van Street One. Elke maand komt er een nieuwe collectie van Cecil binnen. De basics hebben we hier ook, deze dragen erg fijn.

Veelgestelde vragen over Street One

Hoe valt Street One kleding?

Street One valt goed naar zijn maat. De meeste tops van Street One vallen getailleerd. Niet zo smal dat ze gaan tekenen, maar wel zo dat het figuur mooi uitkomt en iets losser valt op plaatsen waar dat mooi is. De broeken hebben verschillende hoogtes. van middelhoog tot hoog. Er zijn verschillende modellen in de broeken. Van skinny tot loose fit. Bij ieder model houdt Street One er rekening mee dat de pasvorm goed blijft.

Is Street One bezig met duurzaamheid?

Street One is ook zeker bezig met duurzaamheid. Stap voor stap blijven ze in ontwikkeling om het merk steeds iets duurzamer te maken. Ze gaan voor lager watergebruik en het gebruik van chemicaliën wordt verminderd. Ze produceren steeds meer in Europa wat minder transport met zich meebrengt.