Esprit

Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 83

Pagina
per pagina
Filter
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 83

Pagina
per pagina

Het merk Esprit bestaat al sinds 1968. Het van oorsprong Amerikaans merk heeft elke maand een nieuwe collectie waar de kwaliteit van de kleding altijd erg belangrijk is. De collectie is gevarieerd en bevat altijd leuke nieuwe trends.

Het assortiment van Esprit

Esprit heeft elke maand een nieuwe collectie. Dit bevat een complete collectie van shirts, tops, blouses, rokken, jurken, broeken en jeans. Je kan hier altijd een complete outfit vinden. De maten gaan van maat XS tot en met maat XXL. De jeansmaten gaan vanaf maat 26 tot en met maat 34. De blouses gaan vanaf maat 34 tot en met maat 44.

Nieuwe collectie van Esprit

Elke maand komt er een nieuwe collectie van Esprit. Deze bevatten de juiste kleding voor dat moment van het jaar. De nieuwe prints en kleuren zijn altijd goed met elkaar te combineren. Esprit volgt goed de nieuwste trends en vertaalt dat naar hun collectie.

Esprit kleding verkooppunten

Esprit wordt alleen in het filiaal Zoetermeer verkocht. Je vindt hier een uitgebreide collectie die goed te combineren is. Ook de basics van Esprit hangen hier in de winkel.

Veelgestelde vragen over Esprit

 

Hoe valt kleding van Esprit?

Esprit is een merk dat goed naar de maat valt. De modellen van Esprit lopen uiteen van getailleerd tot losvallend. Is het een losvallend model, kan er best een maat kleiner gekozen worden. Is het een getailleerd model, dan kan het beste de juiste maat gekozen worden. De broeken van Esprit hebben een mooie pasvorm. De taille valt van midden hoog tot hoog. De broekspijpen vallen van skinny tot loose fit, maar ze zitten altijd mooi op de heupen.

Is Esprit bezig met duurzaamheid?

Bij Esprit zijn ze hard bezig met het duurzaam maken van hun kleding. Dit begint bij hun al bij het ontwerpen van de kleding. Dit moet zo ontworpen worden dat het op de juiste manier geproduceerd en vervoerd kan worden. De juiste materialen zijn hierin heel belangrijk. Deze worden op een verantwoorde manier geproduceerd. Elk jaar zetten ze hier stappen in om te zorgen dat hun merk sustainble werkt.